Bitcoin Romania va invita la sah

October 1, 2019 Bitcoin Romania

Bitcoin Romania in parteneriat cu CS Oxygen Bucuresti, cunoscut publicului sub numele Academia de Sah, va invita sa participati la Bitcoin Romania Chess Open, aflat la Editia a 2-a.

Bitcoin Romania reprezinta inovatia, tehnologia in plina expansiune si pasiunea pentru dezvoltarea celei mai bune strategii de actiune. Bitcoin Romania leaga entuziasmul pentru sah, un sport cu traditie practicat la nivel mondial inca din secolul III, cu atractia pentru un domeniu nou si revolutionar: monedele digitale.

Cel mai dificil task in a-ti stabili urmatoarea miscare, fie pe tabla de sah, fie pe piata crypto nu este neaparat capacitatea de a intui, ci controlul de sine. A tranzactiona cu succes sau a castiga o partida este uneori mai frustrant si mai dificil decat poate parea in prima instanta. Atunci trebuie sa realizezi ca tu esti cel mai important element in rezolvarea ecuatiei pentru a obtine victoria mult dorita.

Atat in sah cat si in tranzactionarea si investitiile in cryptomonede se folosesc: analiza datelor, pozitiilor, riscurilor, se fac protectii si combinatii, se simuleaza mutarile posibile, se analizeaza consecintele. Felul acesta de a gandi strategic contribuie la dezvoltarea metodelor de rezolvare a problemelor.

Evenimentul va avea loc in cadrul ICHB (Liceul International de Informatica Colentina) din Soseaua Colentina, nr 64B, sector 2, Bucuresti care in perioada 19-20 Octombrie 2019 se va transforma intr-un paradis pentru entuziastii sahului.

Coordonate GPS: 44.46756676154598 26.142884344700974

Fortune sides with him who dares. Virgil

www.trade.bitcoinromania.ro